Goed onderhoud van uw pand.

Goed onderhoud van uw pand.

Goed onderhoud van uw pand.

Goed onderhoud van uw pand. D&D Cleaning Service natuurlijk.

Er bestaan ontzettend veel misvattingen over de materialen die aan uw pand zijn gebruikt.

Ik zal er een paar opnoemen:

  • Kunststof kozijnen hebben geen onderhoud nodig.

  • Trespa beplating, Keralit, Aluminium kozijnen en beplating hebben geen onderhoud nodig.

  • Glas is heel hard, en dus niet kwetsbaar.

  • Zonnepanelen zijn zelf reinigend.

Niets is minder waar helaas. Kunststof kozijnen en deuren hoeft u niet te schilderen, dat klopt inderdaad! Maar wist u dat kunststof goed onderhoud nodig heeft?

Door de elementen van de natuur heeft uw kozijnwerk veel te lijden. De UV in het zonlicht draagt bij aan de afbraak van het materiaal.

Dit merkt u als de kleuren dof worden, en deze kozijnen beginnen af te geven als u ze dan toch een keer schoonmaakt.

Dit geld ook voor Trespa, Keralit en Aluminium kozijnen en beplating. In ons werk komen wij deze materialen natuurlijk vaak tegen, en vaak is het kwaad dan al geschied.

Beplating waar de toplaag van beschadigd is, verkleurde oppervlakten, en zelfs corrosie. Zaken die wij allemaal tegen komen. En zeg nou zelf, hier had u het toch niet voor aangeschaft toch?

Helaas wordt er niet altijd een eerlijk advies gegeven door de verkopers. Het verkopen van producten waarbij u nooit meer iets aan hoeft te doen, is natuurlijk een stukje gemakkelijker dan het geven van eerlijk advies.

Glas ziet er op zich heel hard uit. Maar daar is ook alles mee gezegd. Het is zeer gevoelig voor krassen, kalkvorming etc. Glas is ook heel poreus. Hierdoor hecht het vuil zich heel gemakkelijk aan dit glas.

Zonnepanelen zijn onderhoudsarm. Dit wil zeggen dat ze niet veel onderhoud nodig hebben. Niet dat ze geen onderhoud nodig hebben.

Wij adviseren goed onderhoud van uw pand.

Dit advies geven wij na een uitgebreide “scan”. Hierbij wordt rekening gehouden met de ligging van uw pand, de leeftijd van uw pand, en het materiaal.

Daarnaast reinigen wij alles met de allerbeste producten. Deze bijten uw materialen niet uit, maar reinigen veilig, halen daar waar het mogelijk is de kleur terug, en laten een beschermende laag achter.

Dit draagt enorm bij aan de duurzaamheid van uw pand. Alles blijft gewoonweg langer mooi!

Deze kwaliteit en service kunnen wij niet bieden door net zoals vele concurrenten alles met een lange steel en osmose water af te spoelen.

Daar waar het mogelijk is gebruiken wij ladders, steigers of hoogwerkers. Zo kunnen wij goed zien of alles schoon is, en of er advies gegeven kan worden.

Hierdoor zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar wel de allerbeste. En uw pand verdient toch alleen het allerbeste nietwaar?

Als ik uw interesse heb gewekt klikt u dan hier voor een afspraak.

Ik kom graag persoonlijk met u kennismaken.

Wilt alvast meer weten over ons? Volgt u ons op Facebook. Klikt u gewoon op de afbeelding.