Over ons

D&D Cleaning Service Weert

Uw Schoonmaakbedrijf Weert/ Nederweert

D&D Cleaning Service is een dynamisch schoonmaakbedrijf en glazenwassersbedrijf dat sinds 2007 gevestigd is in Weert. Om onze klanten tevreden te houden zorgen wij er voor dat wij onze afspraken nakomen en goede kwaliteit combineren met een uitstekende klantenservice.

Kwaliteit

Als service verlenend bedrijf is het belangrijk een positieve indruk achter te laten bij eindgebruikers. Wij zijn immers een verlengstuk van uw bedrijf.

Met goed getrainde medewerkers die op een vakkundige, veilige en representatieve wijze de werkzaamheden voor u uitvoeren, willen wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat voor u bereiken.

Onze glazenwassers zijn in het bezit van een VCA certificaat en beschikken daarnaast over de vereiste vakdiploma’s

Visie

De gestage groei van ons schoonmaakbedrijf is telkens hand in hand gegaan met een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers. Dit zien wij als onze eerste verantwoordelijkheid. Het is ons doel een kwaliteitsproduct te leveren. Dit willen wij bereiken met:

  • Klantgerichtheid
  • Professionaliteit en
  • Flexibiliteit
  • Korte communicatielijnen
  • Goede opleidingen en permanente scholing voor onze glazenwassers
  • Klachten binnen 24 uur opgelost

Door een hechte samenwerking met andere collega’s en eigen personeel kunnen wij ons flexibel aanpassen aan uw wensen.Door de kosten minimaal te houden bieden wij uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven.

Eén contactpersoon.

Wij profileren ons door de communicatielijnen kort te houden, zodat u doeltreffend te woord wordt gestaan door de persoon die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden. Service –  No-Nonsense mentaliteit en eerlijk werk is onze passie!

Zo krijgt ook u een heldere kijk op schoonmaak.

 

Onze klanten aan het woord:


D&D Cleaning Service | laatste nieuws, tips & referenties