Over ons

D&D Cleaning Service Weert

Uw Schoonmaakbedrijf  in Weert en Nederweert

D&D Cleaning Service is een dynamisch schoonmaakbedrijf en glazenwassers bedrijf dat sinds 2007 gevestigd is in Weert. Om onze klanten tevreden te houden zorgen wij er voor dat wij onze afspraken nakomen en goede kwaliteit combineren met een uitstekende klantenservice.

Kwaliteit

Als service verlenend bedrijf is het belangrijk een positieve indruk achter te laten bij eindgebruikers. Wij zijn immers een verlengstuk van uw bedrijf.

Met goed getrainde medewerkers die op een vakkundige, veilige en representatieve wijze de werkzaamheden voor u uitvoeren, willen wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat voor u bereiken.

. Dit doen wij door alleen de allerbeste producten te gebruiken. Wij geloven namelijk dat het gebruik van alleen de beste producten leidt tot de beste kwaliteit.

Missie

Onze missie klinkt: Gegarandeerd duurzaam schoon, met persoonlijke aandacht.

 

Hoe wij dat doen?

 

Door producten te gebruiken die bijdragen aan de duurzaamheid van uw pand. Naast een fantastisch resultaat, zorgen ze ervoor dat uw pand langer mooi blijft.

Door onze persoonlijke aandacht leren wij beter aanvoelen wat uw wensen en behoeften zijn.

Daarnaast scannen wij uw pand elke keer als wij bij u werkzaam zijn. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op de staat van uw dak, gevel, en uw kozijnwerk. Daar waar wij het nodig achten wordt u geadviseerd. Ook zetten wij met uw goedkeuring proefstukken. Zo ziet u direct welk resultaat er is te behalen.

Zo kan goed onderhoud kostenbesparend zijn op de langere termijn.

Wij werken het liefste op de traditionele wijze. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk alles met de hand wassen. Hierbij maken wij gebruik van trappen, ladders, steigers en hoogwerkers.

Alleen op die manier kunnen wij elk raam de juiste aandacht geven, en het kozijnwerk keurig schoonmaken.

Enkel bij hoge uitzondering kunnen wij ons osmose systeem inschakelen om moeilijk bereikbaar glas te wassen.

 

U kiest voor D&D Cleaning Service omdat:

  • Wij klantgericht werken
  • Wij professioneel werken 
  • Gebruik maken van hoogwaardige producten, die een fantastisch resultaat bieden, én bijdragen aan de verduurzaming van uw materialen.
  • Wij korte communicatielijnen hanteren
  • Wij goede opleidingen en permanente scholing bieden aan onze glazenwassers
  • Wij klachten binnen 48 uur oplossen

Door een hechte samenwerking met andere collega’s en eigen personeel kunnen wij ons flexibel aanpassen aan uw wensen.Door de kosten minimaal te houden bieden wij uitstekende kwaliteit tegen concurrerende tarieven.

Eén contactpersoon.

Wij profileren ons door de communicatielijnen kort te houden, zodat u doeltreffend te woord wordt gestaan door de persoon die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden. Service –  No-Nonsense mentaliteit en eerlijk werk is onze passie!

Zo krijgt ook u een heldere kijk op schoonmaak.

 

Onze klanten aan het woord:


D&D Cleaning Service | laatste nieuws, tips & referenties